Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken. Lukk melding

Trenger du mer garn for å fullføre
strikkeprosjektet ditt?

Alle våre oppskrifter har gjennomgått en kvalitetssjekk for å sikre et godt resultat for våre kunder. Garninnholdet er beregnet slik at du ikke skal sitte igjen med for lite garn, men heller ikke for mye.

Det er viktig at du teller over alle nøster før du setter i gang med strikkeprosjektet. Gi oss beskjed dersom du har mottatt feil antall nøster i ditt strikkesett før du setter i gang med prosjektet. Vi vil da ettersende det du mangler.

For å garantere at du får nok garn til ditt strikkeprosjekt er det viktig at du måler strikkefasthet og følger oppgitte mål i oppskriften.

Selv om du skal ha nok garn dersom du følger strikkefasthet og oppgitte mål, strikker vi alle litt forskjellig. Noen ganger kan man derfor få behov for mer garn enn det som er beregnet i strikkesettet.

Dersom du har fått riktig garninnhold i ditt strikkesett, men fortsatt trenger flere nøster kan du handle det du trenger her.

Dersom du har fått riktig garninnhold, men tror det er beregnet feil innhold i oppskriften, ta kontakt med oss her. Dersom det viser seg å være registrert feil i oppskriften ettersender vi det du mangler.

Er det ikke registrert feil innhold i oppskriften skal strikkesettet sendes i retur til oss i sin helhet, slik at vi kan veie innholdet, kontrollere og gjøre en vurdering. Er det feil fra vår side sendes strikkesettet tilbake med nøstene som trengs. Dersom det ikke er feil fra vår side må kunden selv handle de ekstra nøstene som trengs.