Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken. Lukk melding

Holzweiler + Skappel

Det finnes dager man ikke orker stå opp. Det finnes dager da alt ser svart ut og alt man tar i mislykkes. Men det finnes også dager da hver eneste mørk sky er som blåst vekk og solen stråler ned på en sterk, selvsikker og vanvittig stolt mor.
Dette er en slik dag.

Jeg har alltid sagt at strikking er terapi for meg, en måte å logge av på. La hjernen leke med tankesprang i alle retninger uten å la seg forstyrre av annet enn klapringen fra strikkepinnene. Derfor var det både inspirerende og morsomt at Holzweiler ville ha et samarbeid med Skappel i sin nye kolleksjon med tittelen log on, log off.
Jeg satt på første rad og så visningen uten en eneste telefon i sikte, og hjertet banket så hardt at jeg trodde jeg skulle besvime. At de turte be alle legge fra seg telefonen i en liten sovepose og SE visningen var nesten for modig for meg.
Jeg vet hvor mye hardt arbeid som ligger bak en kolleksjon. Jeg vet hvor livredd man er for å feile. Jeg vet hvor viktig det er å få oppmerksomhet for å nå sitt publikum.
Så da applausen runget og smilende ansikter var rettet mot disse utrolige menneskene som har lagt hele sin sjel i arbeidet, da brast det for en stolt mor.

Sent på kvelden veltet jeg inn døren hjemme til lykkelige viiin fra 2 små barnebarn som laget «slim» med bestefar. Det er da man virkelig kjenner at hver eneste lille person i dette enorme maskineriet er så viktig.
Vi er en stor,sterk og mektig familie fordi vi er så mange, og med det mener jeg langt flere enn de som bærer navnet Holzweiler/Skappel med seg i passet.
Takk alle sammen.

Dorthe Skappel

Soveposer til mobiltelefonene
Log off
Family first

Siste artikler