Nytt fra SKAPPEL i 2018

Etter 6 år og 200 000 Skappelgensere har vi lært mye. For at våre kunder skal få den beste kombinasjonen av garnkvalitet og design, har vi nå igjen samlet alt i eget hus – design, garn, forsendelser og selvfølgelig kontakten med alle dere strikkere.

Av kvalitetshensyn har vi valgt å la alt salg av skappelprodukter foregå fra to steder – skappelstrikk.no og i vår Brandstore i Oslo. 

 

Vi i Skappelteamet deler deres kjærlighet til moderne strikk gjennom design, kvalitet og enkle strikkeoppskrifter. Eventyret startet i 2011 da Dorthe skulle på hyttetur og ville strikke en enkel, romslig genser av mykt garn som ikke klødde. Den skulle være ferdig før juleferien var over – det fiksa hun! Maria Skappel elsket genseren så mye at hun umiddelbart adopterte den, og den ble hennes favorittgenser. Venner og familie ville også strikke den og det eskalerte seg raskt.

For alle som ikke trodde de kunne strikke åpnet det seg en dør. Strikking var plutselig noe alle kunne få til.

Nå er vi så glade for all entusiasmen vi har fått fra dere – tenk at det finnes så utrolig mye strikkeglede i dette landet som vi får ta del i!

Alle våre design er laget av kjærlighet for moderne strikk og engasjementet dere viser oss. Dorthe Skappel designer og håndstrikker alle nye plagg, med et ønske om å bringe det moderne i noe så tradisjonelt  og fint som strikk. Vårt mål er å bidra til skaperglede og gode opplevelser for deg som både strikker og bruker.

Med utgangspunkt i norske tradisjoner med en moderne tilnærming ønsker vi at dere skal lage deres drømmeplagg ved hjelp av enkle oppskrifter og uten at det skal ta en «evighet» å strikke ferdig.

Inspirasjon til designet finner Dorthe i den beste kvaliteten på garnet – garn er ikke bare garn. Alle hennes design forteller en historie og har en tilhørighet til oss. Det legges ned mye tid for å finne det rette garnet – vi leter verden rundt for at dere skal få det beste garnet tilpasset våre oppskrifter og design for best mulig resultat hver gang. Dette er viktig for oss, og er også en grunn til at vi nå har samlet alt på ett sted i vår Brandstore og nettbutikk. For at dere skal bli så fornøyd som mulig går vi ikke på akkord med kvaliteten, men har fokus på holdbarhet, eksklusivitet og at garnet skal være godt å strikke med.

Vi ønsker dere velkommen!

Siste artikler