Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken. Lukk melding

SKAPPEL x HOLZWEILER – Nytt samarbeid

SKAPPEL LANSERER STRIKKEGENSER I SAMARBEID MED HOLZWEILER

Holzweiler og SKAPPEL har teamet opp om felles genser. Resultatet, genseren Tellus, var showpiece i Holzweilers AW20 visning i København i januar. Plagget er kun produsert i ett eksemplar og ble håndstrikket av designer Dorthe Skappel spesielt til visningen, som er inspirert av norsk natur med tittelen Our soil.

– Jeg strikket en genser som for meg visualiserte kjærligheten til naturen. Vår jord er så vakker, vi skylder å ta vare på den for fremtidige generasjoner, forteller Dorthe.

De fleste slike showpiece-plagg blir aldri satt i produksjon, men med litt innsats kan akkurat denne genseren bli til mellom dine fingre. Tellusgenseren kan kun handles online i Skappel´s nettbutikk, www.skappelstrikk.no, som strikksett med garn og oppskrift. Plagget strikkes i kvalitetsgarnene DOTS og MYK som har høyt innhold av alpakka og merinoull. I tillegg har Holzweiler fått produsert en variant av genseren, Dypvaag genser, som kommer i butikk i August.

– Det er utrolig kult at du kan strikke ditt eget trendplagg rett fra runwayen i København. Strikking og bærekraft går hånd i hånd, og er helt i tråd med Holzweilers visjon for kolleksjonen, som faktisk ble vist på en gammel plastsorteringsfabrikk, sier Maria Skappel Holzweiler, designsjef i Holzweiler.

Natur og miljøvern er viktig for oss i SKAPPEL og derfor har vi ingen plast i vår emballasje, tilføyer Marthe Skappel, markedssjef i Skappel.

Om du ikke kan strikke selv, tilbyr SKAPPEL oppstrikk av plagget gjennom tjenesten Woolit. Plagget håndstrikkes da til deg av en erfaren Skappel-strikker.

Strikketrenden har virkelig tatt av i Norge etter at en ny generasjon tok strikkepinnene fatt. Skappel har lansert en rekke kolleksjoner der fokuset alltid har vært å tilby strikkesett med enkle strikkeoppskrifter og kvalitetsgarn, som gjør at hvem som helst kan klare å strikke sitt drømmeplagg.

I tillegg til Tellus genseren vil SKAPPEL lansere flere strikkeplagg tilhørende samme kolleksjon. Hold dere oppdatert på instagram @Skappel_ eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å følge med!

Siste artikler